Δεν είναι λίγοι όσοι για άλλη μία φορά αυτές τις γιορτές θα αναρωτηθούν για το δώρο με το οποίο θα εντυπωσιάσουν φίλους και συγγενείς τους, κάνοντάς τους να νιώσουν μοναδικοί. Όσο πιο πρωτότυπο, τόσο πιο ξεχωριστό για τον αποδέκτη του. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι όσοι αποφασίζουν να δωρίσουν έναν... τίτλο που ενδεχομένως να συνοδεύεται και από κάποια εκτάρια γης!

Μπορεί να αγοράσει κάποιος τίτλο και γη;
Φυσικά! Όμως πάντα υπάρχει ένα αλλά... ο τίτλος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα - είναι μόνο ένα κομμάτι χαρτί χωρίς την παραμικρή αξία. Όσο για την έκταση γης (ειδικά στην Αγγλία που είναι πανάκριβη και επηρεασμένη από την περιοχή) δεν είναι παρά ένα εντυπωσιακό χαρτί με έναν αριθμό σε μια περιοχή, συνήθως προστατευμένης λόγω της περιβαλλοντικής της αξίας, που είναι αγορασμένη από την εταιρεία η οποία την πουλάει, παραμένει στην εταιρεία και ενδεχομένως το ίδιο κομμάτι γης να ανήκει σε περισσότερους από έναν 'ιδιοκτήτες'.

Μα, θέλω να αλλάξω τον τίτλο μου σε 'Λόρδο'!
Τότε πολύ απλά θα πρέπει να:
1. παντρευτείτε κάποιον/κάποια που κληρονόμησε μια σημαντική έκταση γης και φέρει τον τίτλο 
2. αγοράσετε μια σημαντική έκταση γης από τον ιδιοκτήτη της επομένως αγοράζετε ταυτόχρονα και τον τίτλο (εξαιρετικά δαπανηρή επιλογή)
3. Ξεχωρίστε για το έργο σας στην κοινωνία και κερδίστε τον τίτλο μέσω της Βουλής των Κοινοτήτων

Έχω ήδη αγοράσει τον τίτλο μου. Τι να κάνω; 
Μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν δικηγόρο με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε για να λάβετε νομική συμβουλή.

Και αυτές τις γιορτές, προστατευτείτε από απάτες που ίσως να φαίνονται απόλυτα αληθινές αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά παιδικά παιχνίδια.